|
Як годувати вагітну собаку правильно
|
|
| toxaprivet123 | Дата: Понедельник, 20.10.2025, 13:33 | Сообщение # 1 |
|
Рядовой
Статус: Offline
| Моя собака чекає цуценят, і я хвилююсь, щоб не зробити помилку з харчуванням. Бачу безліч порад — одні кажуть більше білку, інші радять спеціальні корми. Я розгублена і потребую поради: як ви годували свою собаку під час вагітності?
|
| |
| |
| katanamen29 | Дата: Понедельник, 20.10.2025, 14:09 | Сообщение # 2 |
|
Рядовой
| Під час вагітності я перевів свою улюбленицю на сухий корм для собак із підвищеним вмістом білка та кальцію. Це допомогло підтримати сили і забезпечити здоровий розвиток цуценят. Я слідкував за порціями, не перегодовував і додавав в раціон трохи вітамінів за рекомендацією ветеринара. Раджу всім власникам вагітних собак обирати якісний корм і стежити за реакцією тварини — мій досвід показав, що це реально впливає на здоров’я матері та малюків.
|
| |
| |
| zazajoj789 | Дата: Понедельник, 20.10.2025, 14:31 | Сообщение # 3 |
|
Рядовой
| Під час вагітності тварина потребує додаткової енергії та поживних речовин. Сухий корм для собак із високим вмістом білка та кальцію допомагає підтримувати здоров’я матері та розвиток цуценят. Важливо стежити за порціями та не перегодовувати. Збалансоване харчування забезпечує силу і енергію улюбленця протягом всього періоду вагітності.
|
| |
| |