Форма входа

Документы клуба
    Меню сайта
      Статистика

      Онлайн всего: 1
      Гостей: 1
      Пользователей: 0
      Статистика по странам DXCC
      free counters

       Поиск по сайту 
      Главная » 2014 » Октябрь » 8 » ЗВЕРНЕННЯ
      08:08
      ЗВЕРНЕННЯ

                                                     ЗВЕРНЕННЯ
      організаційного комітету з проведення позачергової звітно-виборчої конференції Ліги радіоаматорів України

      Шановні керівники обласних відділень ЛРУ!
      Шановні керівники міських відділень ЛРУ!
      Шановні керівники радіоклубів!
      Шановні члени ЛРУ!
      Шановні радіоаматори України!

      Стан справ в ЛРУ дійшов до того, що за останні два роки нічого реального для радіоаматорів не робилося, звіти про діяльність керівництва та відсутні, звіти про членські внески, а також доплати за використання QSL-бюро відсутні, результати рішень Виконкому та їх виконання практично не оглушувалися, Ревiзiйну комісію до контролю за готівковими коштами ЛРУ керівництво не допустило. Дійшло до того, що якесь угрупування 38 голосами так званої конференції ЛРУ знову вирішило до керівництва ЛРУ допустити особу, під керівництвом якого, це все неподобство відбувалося. Проти такої конференції напередодні виступили більшість обласних відділень ЛРУ, цілий ряд громадських радіоаматорських організацій, радіоклубів та індивідуальних членів ЛРУ. Проте їх голос керівництвом ЛРУ не почутий, їх нахабно, під надуманими приводами ігноровано. Практично напрямок руху радіохобі замість 2,5 тисяч членів ЛРУ та в цілому, замість 18 тис. радіоаматорів в Україні вирішило угрупування у кількості 31 особи (а із слів прісутніх - до 20 осіб) . Це відверте захоплення влади ЛРУ, це узурпація влади в всеукраїнської громадської організації - ЛРУ.

      Неправомірне проведення так званої звітно-виборчої конференції 6-7 вересня 2014 в Одеській області з грубим порушенням норм ч. 1 ст. 36 Конституції України, пункту 9 статті 9 чинного Закону України «Про громадські об’єднання», пунктів 5.2; 5.6; 5.8; 5.9; 7.2 Статуту ЛРУ та постійне втягування радіоаматорів – членів ЛРУ в порушення ст. 185-5 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Порушення законодавства про об'єднання громадян) викликало справедливе обурення більшості членів ЛРУ та вимогу проведення позачергової звітно-виборної конференції ЛРУ в м. Києві в листопаді-грудні 2014 року з дотриманням норм Статуту ЛРУ та законодавства України. 

      На підставах зазначеного з числа найбільше активних та досвідчених членів ЛРУ та інших радіоаматорів створений організаційний комітет членів Ліги радіоаматорів України з проведення конференції ЛРУ та робочі групи за напрямками підготовки і проведення позачергової звітно-виборної конференції ЛРУ в м. Києві, яка за своєю суттю є також Всеукраїнською радіоаматорською конференцією на яку запрошуються всі бажаючі радіоаматори та представники радіоаматорських напрямків діяльності. 

      Враховуючи сучасні виклики часу, стан справ в ЛРУ, нові вимоги Закону України «Про громадські об’єднання», які практично вимагають перетворення ЛРУ в сучасне громадське об’єднання рівня інших передових і потужних світових радіоаматорських організацій на конференції, пропонується:
      1. Переобрати гідне керівництво ЛРУ, яке здатне навести відповідний порядок та працювати на радіоаматора.
      2. Прийняти рішення про перехід на вимоги Закону України «Про громадські об’єднання», що дає можливість новому розвитку радіоаматорства в Україні та захищеності окремого радіоаматора. Зокрема, прийняти рішення про перехід на організаційно-правову форму «громадська спілка», яка надасть можливість бути членами юридичним особам – радіоаматорським, спортивним радіоаматорським, молодіжним радіоаматорським, технічним радіоаматорським організаціям, а також окремим радіоаматорам. 
      Проект порядку денного позачергової звітно-виборчої конференції ЛРУ 
      наведений у Додатку 1.
      Список кандидатів в керівництво ЛРУ та керівництво нового об’єднання – правонаступника ЛРУ наведений у Додатку 2.

      Для вирішення зазначених питань необхідні кроки для створення умов правової легітимності позачергової звітно-виборчої конференції та активна участь обласних відділень ЛРУ, їх структурних підрозділів і безпосередня участь кожного члена ЛРУ.
      Відповідно до вимог частини 8 ст. 5.8 статуту ЛРУ позачергова конференція скликається за вимогою 1/3 індивідуальних членів ЛРУ.
      Тому керівникам легалізованих (офіційно визнаних шляхом реєстрації або шляхом повідомлення про утворення) обласних відділень ЛРУ рекомендуємо:
      1. Включити до порядку денного загальних зборів (конференцій) питання про проведення позачергової звітно-виборчої конференції ЛРУ. Витяги з протоколу з рішення про підтримку проведення позачергової конференції направити до Ради ЛРУ (Президента ЛРУ) та до керівника робочої групи організаційного комітету М. Гострого (UT5UT).
      2. Організувати максимальний збір індивідуальних підписів членів ЛРУ за списком з вимогою проведення позачергової конференції ЛРУ за формою, яка наведена у Додатку 3. Оригінал списків з підписами направити до керівника робочої групи організаційного комітету М. Гострого (UT5UT), завірену копію – до Ради ЛРУ (Президента ЛРУ).
      3. Індивідуальнім членам ЛРУ, які за обставин не змогли вчасно підписатися в загальних списках з вимогою про проведення позачергової конференції ЛРУ, або індивідуальним членам ЛРУ, які мешкають на адміністративних територіях Донецької, Луганської, Дніпропетровської, Кіровоградської, Херсонської, Хмельницької та інших областей, Автономної Республіки Крим та міста Севастополь, де виникають трудності у зборі індивідуальних підписів за списком пропонується складати особисті вимоги за формою, яка наведена у Додатку 4. Оригінал особистої вимоги про проведення позачергової конференції направити до керівника робочої групи організаційного комітету М. Гострого (UT5UT), фотокопію – до Ради ЛРУ (Президента ЛРУ).


      Координаційна Рада організаційного комітету ЛРУ 

      Просмотров: 795 | Добавил: UR7QM
      Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
      [ Регистрация | Вход ]
      Календарь
      «  Октябрь 2014  »
      ПнВтСрЧтПтСбВс
        12345
      6789101112
      13141516171819
      20212223242526
      2728293031
      Друзья сайта
      Полезные ссылки
      Оценка прохождения

      Дни рождения


      Copyright Клуб "73" © 2024 | Сайт управляется системой uCoz